Tredje gången gillt, och vilken fest det blev! Vi lyckades även den här gången levererar toppryttare och hästar i världsklass på isen. Att få se Hnokki på vår is igen var inget vi trodde när vi började planeringen för ett drygt halvår sedan – att han ihop med Jóhann Skúlasson sedan lyckades försvara sin titel för 3e året i rad är en enastående prestation för motståndet var det minsann inget fel på! Även i Young Rider-klassen fick vi se många fina prestationer och fin ridning. Vann gjorde Pierre Sandsten-Hoyos och Geisli frá Svanavatni. Fyrgången vanns av Vignir Jónasson och Viking från Österåker med poängen 8.33(!). Gåshudsvarning mer än en gång denna dag kan man säga!

Redan på fredagen smygstartade vi Tölt on Ice med en ”förfest”. Många var det som ville fynda hos våra fantastiska utställare. I år fanns det inte mindre är 36 st utställare i ishallen – nytt rekord! Där kunde man handla allt ifrån isländskt garn och godis till sadlar och ridbyxor samt testa på både djupvågsbehandling och Soul body fusion. Fredagen bjöd även på en härlig uppvisning av vår huvudsponsor Backome som visade morgondagens stjärnor från den egna aveln. Hästar vi garanterat kommer få se mer av i framtiden!

Inget utav det här hade varit möjligt utan två viktiga faktorer:
Våra sponsorer – som gör Tölt on Ice möjligt och ger tävlingen den status som den har fått!
Våra eldsjälar och funktionärer – alla slitvargar som gör jobbet – arrangörsgruppen från nystartade föreningen Hrafna-Flóki och delar av föreningen Vinir samt alla de funktionärer som väljer att jobba med oss! Utan er hade det inte blivit något Tölt on Ice! Stor eloge till er alla, fortsätt brinna!

Nu vilar vi våra batterier ett tag och sen kör vi igång planeringen inför TOI 2018. På återseende i mars 2018!

Foto: Lollo Treell

För återblickar av Tölt on Ice 2017 – gå in i vårt Galleri och frossa i härliga bilder! De kan ses om och om igen!