VÄLKOMMEN TILL KUNGSBACKA OCH TÖLT ON ICE!

Vägbeskrivning finns längs ner på sidan. I ishallen finns plats för 2 300 personer. Det finns omklädningsrum/vilorum till deltagare och i dessa rum finns även toaletter. Som deltagare har du rätt att ha med dig en hästskötare. Efter att ni har fått en stämpel av oss vid incheckning kan ni röra er fritt i hallen. Vill ni se tävlingen så finns det anvisad plats till er.

Vår servering kommer att servera hamburgare med tillbehör, samt en varmrätt. Vill du boka mat i förväg så gör du det på lördag morgon uppe vid restaurangen. På så sätt slipper du att stå i kö som deltagare till lunchpausen. I ishallen kommer det också vara ett flertal försäljare, så räkna med att det är fullt ös hela dagen.

INCHECKNING
Anländer du fredag är incheckning mellan klockan 14–21 och lördag mellan klockan 08–11. Vi rekommenderar att du kommer så tidigt som möjligt med tanke på parkering och istid. Vid incheckning skall du visa fram hästen vaccinationer, högst 12 månader från senaste spruta, fylla i ryttarförsäkran samt en boxskylt med uppgifter om hästen, ägare/ryttare, mejl och telefon. Transport och bil parkeras på angiven P-plats. På grund av omfattande ombyggnad av simhall och väg får inga transporter eller bilar stå vid ishallen. Efter avlastning av häst måste dessa flyttas direkt till anvisad P-plats.

STALLET
Vi har inhyrda boxar från Mobilboxen och de kommer att fyllas på efterhand. I boxen finns det stallpellets från SCA och vi har hö från Klevsviks Gård. Det du behöver ha med dig är ev. kraftfoder och spänner till vatten och kraftfoder.

VIKTIGT! Tänk på att inte låna utrustning av andra, så att vi göra allt vad vi kan för att minska ev. smittorisker. Samt att ingenting får låsas fast i eller utanför boxarna på grund av brandsäkerhet.

I stallet finns det personal som ser till hästarna och att de fodras morgon och kväll, lunch får du sköta själv. Vid fodring så är det enbart hö som ges och givan är ca 3 kg per häst. Stall området är inhägnat och vakter finns från kl. 22.00-07.00 båda kvällarna, för säkerhetens skull. Stallarna kommer bara vara öppna för ryttare, hästskötare samt våra funktionärer.

VETERINÄRBESIKTNING
Obligatorisk Veterinärbesiktning för att kunna starta tävlingen, lördagen 24 mars mellan kl. 9:30-11:00. Mer info om plats finns i incheckningen.

ISTID
På fredagen är de istid mellan klockan 16-17.30, samt klockan 20.00-21.30. Lördag är istiden mellan klockan 08–11.
OBS! Vi rekommenderar 4 broddar och eller issöm som minimum per hov.

FRAMRIDNING
Framridningen är på de ytor som finns utanför ishallen, på de ställen vi anvisar. Startlistor med tidsplan finns i ishallen, vid den så kallade inridningsytan i hallen samt på vår hemsida. 6 ryttare kommer kvalificera till sig till alla A-finaler, även dem utan B-finaler. Vid inridning till ishallen rider ni en och en, de vill säga ingen mötande trafik på gummimattan.

KVÄLLSNÖJE
Efter avslutad tävling på lördagen hoppas vi att så många som möjligt vill följa med på ryttarfesten på Scandic Hotell, Mölndal. Festen startar klockan 20.30 med nattamat i form av en italiensk buffé. Kl. 23.00 bjuder vi på en överraskning med efterföljande DJ med dans till 01.00. OBS! Baren är kontantfri!

SÖNDAG
Utcheckning ska ske mellan klockan 7–10.
VIKTIGT! Vill du ha ut din häst tidigare måste detta meddelas till stallchefen, senast klockan 19 på lördagen. De på grund av att ingen får vara på stallområdet under tiden de finns vakter.

Varmt välkommen till Tölt on Ice 2018!

VÄGBESKRIVNING
Kungsbacka Ishall
Scandic Hotell Mölndal

 

Huvudsponsor

advertisement

Grensponsorer

advertisement advertisement advertisement advertisement

Guldsponsorer

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement

Guldsponsorer

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement

Guldsponsorer

advertisement advertisement

Övriga sponsorer

advertisement advertisement advertisement advertisement